13 Nisan 2012 Cuma

Google Adwords Nedir ?

google adwords, adwords, adwords hakkında, google adwords logo, google trafiği, google adsense nedir, google adsense para kazanma, google adsense kayıt, google adsense 
reklam alma
    Google Adwords Nedir ?
    Google AdWords, web sayfanız için kolay ve hızlı bir şekilde reklam oluşturmanıza ve yayınlamanıza imkân veren bir sistemdir. Google AdWords ile bütçenizi kendiniz belirler ve sadece linkinize gelen tıklamalar başına ücret ödersiniz.

    Diyeceksiniz ki o zaman mümkün olan en düşük ücreti belirler böylece çok ucuza reklamımı yapmış olurum. Böyle düşünebilirsiniz ama tam olarak öyle olmuyor işte. Belirlediğiniz ücrete göre sitelerde çıkıyorsunuz. Ne kadar çok ücret belirtirseniz o kadar reklamınız çıkıyor o kadar iyi sitelerde reklamınız yayınlanıyor.

    Kullanıcılar anahtar kelimelerinizle arama yaptığında reklamlar gösterilir ve web sayfanızın konusuyla ilgili olan kullanıcılar reklamınızı görür. Değişik reklam seçeneklerinden birini seçerek hemen reklam vermeye başlayabilirsiniz. Daha ayrıntılı bilgi için adwords.google.com sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder